Over ons

Welkom bij LimitedDeals! Wij vertellen je graag over onze passie en hoe LimitedDeals is ontstaan en uitgegroeid tot een leuk en fris bedrijf in diverse handelswaar.

Wij van LimitedDeals hebben een grote passie voor producten en het handelen met contacten in binnen en buitenland, na enkele jaren succesvol online verkoop te hebben gedaan zijn wij ons gaan richten op de verkoop van partijen en diverse handelswaar naar een leuke grote klantenkring.

Wij streven naar een goede langdurige samenwerking met onze klanten, proberen onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden zodat elke afnemer een leuke eerlijke marge overhoud. Wij hebben een eigen voorraad magazijn in Nederland, behandelen elke bestelling persoonlijk en zorgen voor een heldere communicatie.

Ons assortiment breiden wij maandelijks uit met diverse toffe producten en proberen wij zo goed mogelijk mee te gaan met de huidige trends van het moment.
Begonnen met een passie voor producten, gegroeid naar een tof online bedrijf met een positieve groei! En wie weet opent LimitedDeals misschien in de toekomst wel de eerste deur naar een fysieke winkel!

Oprichter LimitedDeals
Jeffrey Blok

Limiteddeals is geregistreerd bij Kamer van Koophandel en een door BOIP geregistreerd handelsmerk.

Bekijk hieronder een kleine impressie van onze LimitedDeals!

Whatsapp LimitedDeals: +316 4216 2511

Voeg ons vandaag nog toe om al onze huidige partijen te kunnen bekijken en te reserveren!

0
    0
    Jou Deals
    Je hebt geen Deals!Terug naar shop